Χορηγία της AUTOVISION ΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ στο Ρεσιτάλ Πιάνου με τον Δημήτρη Μιμίδη

Η AUTOVISION ΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. στηρίζει και τον πολιτισμό ενθαρρυνοντας μουσικές δρασεις!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο Ωδείο Παντελής Πρεβελάκης για να απολαύσουμε το ρεσιτάλ πιάνου CHOPIN Nocturnes με τον Δημήτρη Μιμίδη!

Ενημέρωση Σχετικά Με πρόστιμο Εκπρόθεσμης Προσέλευσης

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Ν.4530/2018 στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που είναι εκπρόθεσμα στις 30/9 πέραν των 6 μηνών θα επιβάλλεται, εκτός του προβλεπόμενου πρόστιμου εκπροθέσμου, και αυτοτελές πρόστιμο 150€ το οποίο βεβαιώνεται απευθείας μέσω TAXIS.

Η AUTOVISION ΡΕΘΥΜΝΟΥ στηρίζει τον Όμιλο Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου

Ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Όμιλο Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου, με την σημαντική υποστήριξη και της AUTOVISION ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Με τη χορηγία της η AUTOVISION ΡΕΘΥΜΝΟΥ συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος του βόλεϊ και προβάλλει, μέσω αυτού, το Ρέθυμνο στο πανελλήνιο, δίνοντας ικανοποίηση σε δεκάδες αθλητές-τριες αλλά και φίλους της ομάδας.

Εσείς πόσο νικητής αισθάνεστε σήμερα?

Η AUTOVISION ΡΕΘΥΜΝΟΥ σε συνεργασία με το Ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ΚΡΗΤΗΣ 102.4 και την εκπομπή ”Τα Λέμε ΟΛΑ” , κληρώνουν κάθε μήνα έναν τυχερό που κερδίζει έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο για το δίκυκλό του!

Η κλήρωση και ανάδειξη του νικήτή θα γίνεται live στο εβδομαδιαίο ένθετο για το αυτοκίνητο 11.45 on air!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στον τηλεφωνικό αριθμό 28310 75000.

 

Στην AUTOVISION ΡΕΘΥΜΝΟΥ έρχεσαι για ΚΤΕΟ και φεύγεις με δώρα!

Τώρα στο AUTOVISION ΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με κάθε τεχνικό έλεγχο, παίρνετε χρήσιμα δώρα για τη φροντίδα του οχήματος και την προστασία σας.

Τα δώρα ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανά κατηγορία ελεγχόμενου οχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 28310 75000 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rethymno.autovision.gr.

Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ χορηγός Μουσικού Φεστιβάλ για καλό σκοπό

Το ΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ AUTOVISION είναι χορηγός του Μουσικού Φεστιβάλ που διοργανώνεται το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 20:30 στην Περιηγητική Λέσχη Ρεθύμνου για καλό σκοπό!

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.).

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε σε μια βραδιά αγάπης γεμάτη μουσική!

 

Κοινωνικές δράσεις της AUTOVISION IKTEO ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Το ΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ AUTOVISION παραμένει κοινωνικά ευαισθητοποιημένο στηρίζοντας την τοπική κοινωνία.

Με πρωτοβουλία της διοίκησης της ΙΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ AUTOVISION προσφέρθηκαν είδη ιματισμού για την κάλυψη των αναγκών της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνης.

Παράλληλα η εταιρεία διέθεσε χρηματικό ποσό για την στήριξη του Συλλόγου Αποδήμων Σελλιανών Ρεθύμνης “ο Κρυονερίτης”.

Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει την τοπική κοινωνία εμπλουτίζοντας τις κοινωνικές της δράσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 28310 75000.

Συνεργασία AUTOVISION ΙKTEO ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. με Παραπολιτικά fm

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο φλέγον ζήτημα της οδικής ασφάλειας η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε, μέλος του δικτύου AUTOVISION, συμμετέχει κάθε Πέμπτη σε εβδομαδιαία εκπομπή  στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ fm 102,4.

Η εκπομπή έχει ψυχαγωγικό και ενημερωτικό χαρακτήρα και στοχεύει, εκτός των άλλων, στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και επάρκεια στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων ο εκπρόσωπος της AUTOVISION ΙKTEO ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. θα σχολιάζει θέματα από την σκοπιά ενός έμπειρου ελεγκτή, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό σε μία πιο πρακτική οπτική των παραγόντων που ενισχύουν ή απειλούν  την οδική μας ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραπάνω συνεργασία πατήστε εδώ.

Ειδικές τιμές σε κατόχους καρτών Alpha Bonus

Τώρα χρησιμοποιείστε τις κάρτες Bonus στο AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και κερδίστε μοναδικά προνόμια και στο ΚΤΕΟ!

Για κάθε ευρώ αγορών που πραγματοποιείτε με την κάρτα σας Alpha Bank Bonus, σε επιλεγμένα κέντρα τεχνικού ελέγχου οχημάτων του δικτύου της AUTOVISION, κερδίζετε 2 πόντους.

Επίσης με την εξαργύρωση 2.000 πόντων κερδίζετε έκπτωση 5 € στον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας και με την εξαργύρωση 4.000 πόντων κερδίζετε έκπτωση 10 € στον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και το www.alphabonus.gr για να δείτε τα ΚΤΕΟ του Δικτύου AUTOVISION που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

Bonus

Νικητές διαγωνισμού 9 χρόνων ΙΚΤΕΟ Ρεθύμνου

Η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. μέλος του Δικτύου ΙΚΤΕΟ AUTOVISION συγχαίρει τους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού “Πέρασε ΚΤΕΟ & κέρδισε”, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός τους το ΚΤΕΟ AUTOVISION Ρεθύμνου και κέρδισαν.

Η κυρία Φουντουλάκη Ειρήνη είναι η μεγάλη τυχερή νικήτρια, η οποία κέρδισε το ηλεκτρικό ποδήλατο BIG FOOT BIKE. Οι υπόλοιποι τυχεροί νικητές είναι η κυρία Βαβαράκη Ουρανία, ο κύριος Βασιλείου Στυλιανός και ο κύριος Mino Mondi, οι οποίοι κέρδισαν έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο αυτοκινήτου, έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο δικύκλου και μία δωρεάν κάρτα καυσαερίων αντίστοιχα.

Η ΑUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ εύχεται στους τυχερούς νικητές καλές διαδρομές και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει εγγυημένο τεχνικό έλεγχο στους πελάτες που την επιλέγουν.

IMG_3004